Paardencoaching

Waarom Paardencoaching? 

Paarden kunnen je ook helpen om beter met je gevoelens en emoties om te gaan. Ze leren je grenzen aan te geven en je weerbaarheid te vergroten.

Dit alles kun je oefenen met mijn paard Gata.

Een paard oordeelt niet en denkt niet in problemen, zoals wij mensen vaak wel doen. Een paard reageert vanuit zijn instinct en gevoel en zal zo ook op jou reageren. Paarden zijn altijd onpartijdig en open, ze zullen niets voor je verbergen. Je gaat overigens niet paardrijden. Een sessie vindt plaats naast het paard in de paddock.

Interesse? 

Even voorstellen

~Mijn allerliefste vriendinneke en maatje al bijna 7 jaar lang~
Wie ben ik?

Ik ben Gata, ik ben een hele mooie Lusitano merrie zoals je kunt zien op de foto. 7 Jaar geleden liep Anita bij mij de wei in en ze was meteen verkocht. 
We hebben al heel veel van elkaar geleerd. Anita heeft namelijk geleerd dat ze geduld moet hebben bij mij en dat boos worden helemaal niets oplost. Ik heb kunnen leren dat ik ook rechtsom kan lopen, niet alleen linksom en dat was nog wel een grote uitdraging, maar het is ons gelukt.

Ik bent altijd eerlijk, lief, gevoelig, rustig, duidelijk en bereid om iedereen te helpen. 
Ik vind het heerlijk om geaaid te worden, mensen gerust te stellen en met samen te werken met de mensen die mij een bezoekje komen brengen. Kom jij ook snel een keertje lang? Contact

Groetjes, Gata