Paardencoaching

Waarom Paardencoaching? 

Wat voel ik nu echt? Waar loop ik nu tegenaan? 

Paarden hebben een positief effect op het leren en de bewustwording  bij kinderen en jongeren. Paarden houden je als het ware een spiegel voor en nemen de stress van je over. Hierdoor wordt jij rustiger en kun je beter nadenken, dit kan je helpen om je meer bewust te worden van jezelf en je gevoel.
Paarden kunnen je ook helpen om beter met je gevoelens en emotie om te gaan, leren je grens aan te geven en je weerbaarheid te vergroten. Dit alles kun je oefenen en onderzoeken met een paard, in dit geval Gata. Een paard heeft geen oordelen en denkt niet in problemen, zoals wij mensen wel vaak doen. Een paard reageert vanuit zijn instinct en gevoel en een paard zal ook vanuit het instinct en gevoel op jou reageren. Paarden zijn ook altijd onpartijdig en open, ze zullen niets voor je verbergen.
Je hoeft niet te rijden bij paardencoaching, een sessie is naast het paard in de paddock.

Interesse? 

Even voorstellen

~Mijn allerliefste vriendinneke en maatje al bijna 7 jaar lang~
Wie ben ik?

Ik ben Gata, ik ben een hele mooie Lusitano merrie zoals je kunt zien op de foto. 7 Jaar geleden liep Anita bij mij de wei in en ze was meteen verkocht. 
We hebben al heel veel van elkaar geleerd. Anita heeft namelijk geleerd dat ze geduld moet hebben bij mij en dat boos worden helemaal niets oplost. Ik heb kunnen leren dat ik ook rechtsom kan lopen, niet alleen linksom en dat was nog wel een grote uitdraging, maar het is ons gelukt.

Ik bent altijd eerlijk, lief, gevoelig, rustig, duidelijk en bereid om iedereen te helpen. 
Ik vind het heerlijk om geaaid te worden, mensen gerust te stellen en met samen te werken met de mensen die mij een bezoekje komen brengen. Kom jij ook snel een keertje lang? Contact

Groetjes, Gata