Over mij

Mijn naam is Anita van Doleweerd, 54 jaar en moeder van 4 zoons.  Naast mijn opleiding MMZ4, heb ik de opleiding tot autisme vriendelijke coach gevolgd, opleiding paarden coaching, natural horsemanship, NLP  en diverse coach opleidingen.

Met veel plezier woon ik in Maren Kessel, aan de uiterwaarden, de inspiratie voor mijn bedrijfsnaam.
Dichtbij de Maas en de natuur waar ik volop van kan genieten, samen met mijn hond Noa en sinds kort ook met Boy erbij. Ik houd van mensen en dieren om me heen, van gezelligheid en bezig zijn, en creativiteit.

Lekker eigenwijs, graag anders, en ik denk graag mee buiten kaders, hokjes en lijntjes.

 

Naast mijn werk op de allerleukste woongroep voor mensen met een beperking geef ik samen met Gata  paardencoaching sessies.

 

Vier jaar geleden kreeg ik na heel veel tegenslag zowel prive als in mijn werk te maken met een burnout. Ik die altijd door ging kon niet meer. In het begin vond ik het ontzettend lastig, moe, uitgeput en helemaal op. Ik dacht echt dat het niet meer goed zou komen. Het was een keerpunt in mijn leven, en ik ben op onderzoek uit gegaan. Allereerst ben ik gaan kijken waar ik echt blij en gelukkig van word.

 

Na veel cursussen, puzzelen, en uitzoeken wat bij me past ben ik nog steeds heel blij dat ik bij Joseph Mc Clendon drie jaar geleden het seminar heb gevolgd, dat heeft me weer op mijn voeten gezet. NLP in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Groei, jouw waarom, en vooral wat wil je graag. Samen met paardencoaching vind ik het een perfecte combinatie.

 

Als geen ander weet ik hoe veeleisend de maatschappij is en hoe belangrijk het is om te zorgen dat je je grenzen goed bewaakt, en waar je tegen aan loopt in bij voorbeeld werken in de zorg. Belangrijk ook dat jij naast dat je goed voor anderen zorgt dit ook voor jezelf doet.

Op de aanbod pagina kun je lezen hoe paardencoaching werkt, mocht je nog vragen hebben aarzel niet me te contacten via het contactformulier

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten,