Over mij

Mijn naam is Anita van Doleweerd, 54 jaar en moeder van 4 zoons.  Naast mijn opleiding MMZ4, heb ik de opleiding tot autisme vriendelijke coach gevolgd, opleiding paarden coaching, natural horsemanship, NLP  en diverse coach opleidingen.

Met veel plezier woon ik in Maren Kessel, aan de uiterwaarden, de inspiratie voor mijn bedrijfsnaam.
Dichtbij de Maas en de natuur waar ik volop van kan genieten, samen met mijn hond Noa en sinds kort ook met Boy erbij. Ik houd van mensen en dieren om me heen, van gezelligheid, bezig zijn, en creativiteit.

 

Naast mijn werk in de gehandiacptenzorg geef ik samen met Gata  paardencoach sessies, en elke sessie is weer bijzonder er komen vaak zulke mooie oplossingen en inzichten naar boven. Soms ook verdriet dat een plekje nodig heeft, maar ook dat mag er zijn. In alle rust en vertrouwen,  blijven paarden altijd respectvol en open naar jou.

 

Na veel cursussen, puzzelen, en uitzoeken wat bij me past ben ik nog steeds heel blij dat ik bij Joseph Mc Clendon drie jaar geleden het seminar heb gevolgd, NLP in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Groei, jouw waarom, en vooral wat wil je graag. Samen met paardencoaching vind ik het een perfecte combinatie.

 

Als geen ander weet ik hoe veeleisend de maatschappij is en hoe belangrijk het is om te zorgen dat je je grenzen goed bewaakt, en op tijd kunt ontspannen.

Op de aanbod pagina kun je lezen hoe paardencoaching werkt, mocht je nog vragen hebben aarzel niet me te contacten via het contactformulier

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten,